Home / archiefcentraal / anouk tributeband naar de leeren lampe

anouk tributeband naar de leeren lampe

De Anouk Tributeband RU Kiddin’ staat op zaterdag 26 februari in de Theaterzaal van de Leeren Lampe. De band speelt van 22.00 tot 2.30 uur live muziek. De formatie RU Kiddin’ begon aanvankelijk als Anouk-tributeband. Daarbij wordt een show neergezet rond Neerlands rockdiva nummer 1. De band heeft echter intussen haar muzikale horizon verbreed en speelt nu ook ander werk.

De band is geformeerd rond zangeres Ellen ter Braak. Zij kruipt dus in de huid van deze illustere rockdiva, die een prominente rol speelt in de vaderlandse rockhistorie. Daarbij heeft RU Kiddin’ voornamelijk het bekendere werk van Anouk op het repertoire. Veel klassiekers dus. Naast werk van Anouk speelt RU Kiddin’ ook nummers van andere artiesten als Guano Apes en Robbie Williams, maar bijvoorbeeld ook Madonna en zelfs Nena.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.