Home / archiefcentraal / alleen blikschade na aanrijding wijheseweg

alleen blikschade na aanrijding wijheseweg

Beide voertuigen reden vanuit Wijhe over de Wijheseweg in de richting van Raalte. Even voor de afslag Elshof zag de bestuurster van het voorste voertuig, een 50-jarige vrouw uit Wijhe, een auto stil staan in de berm. Hiervoor remde zij iets af. De bestuurster van de andere auto, een 45-jarige vrouw uit Holten, zag dit te laat en botste op haar voorligger. Hierop belande haar auto in de berm, schampte een boom en kwam op het fietspad tot stilstand.

Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. De vrouw die het achterste voertuig bestuurde heeft zich wel door ambulancepersoneel laten onderzoeken, maar meer dan een schaafwondje konden de medici niet ontdekken. De auto van de Holtense is afgesleept, het andere voertuig kon op eigen kracht de reis vervolgen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.