aanstormend talent ontroert in hoftheater

Een echte vleugel, de spotlights aan, een grote zaal met mensen en een camera op je gericht. Een aantal deelnemers van Aanstormend Talent stonden afgelopen zaterdag voor het eerst op een echt podium in het Hoftheater, maar dit lieten ze niet merken. Samen zorgden ze tijdens Aanstormend Talent in Concert voor een prachtig ontroerend concert.

Tijdens Aanstormend Talent op 15 oktober in de Plaskerk werden zes deelnemers gekozen die mee mochten doen aan het concert in het Hoftheater. Weken hebben ze naar dit concert toegewerkt, alleen of samen met anderen. Zaterdagmiddag vond de generale repetitie plaats en gierden bij sommigen de zenuwen al door het lichaam.

Maar ’s avonds wisten deze jonge talenten de zaal stil te krijgen. De enige jongen van de avond, Jesper Kroes, begon het concert met ‘I’m all over it’ van Jamie Cullum. Josje de Zwart gebruikte maarliefst vier instrumenten: piano, gitaar, mondharmonica en zang. Annemiek en Elise Euren vonden de uitdaging in klassieke stukken van onder andere Mozart en Chopin.

Na de pauze begon de band Liv’ met een bekende klassieker van Queen: ‘Somebody to Love’. Mariëlle Booijink bezorgde het publiek, samen met haar vader, kippenvel met het nummer ‘Vivre/Laat me’. En de winnaressen van Aanstormend Talent, Renske Holleboom en Juliëtte Eijkelkamp, sloten de avond af met pianostukken van o.a. D. Hellbach en C. Norton, quatre main gespeeld.

Na afloop mochten de deelnemers vele complimenten in ontvangst nemen van het publiek. Voor foto’s en filmpjes kun je op staging2.aanstormendtalent.com kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.