Home / archiefcentraal / aanstormend talent bestormt hoftheater

aanstormend talent bestormt hoftheater

Zes jonge muzikanten of muziekduo’s laten zaterdag 19 februari hun muzikale talent in het Hoftheater horen tijdens ‘Aanstormend Talent in Concert’. Zij hebben in oktober 2010 meegedaan met Aanstormend Talent in de Plaskerk en mogen naar aanleiding hiervan optreden in het Hoftheater.

De talentenspelen van klassiek tot modern en van pop tot rock. Bezoekers kunnen onder andere genieten van Queen, Miss Montreal, Mozart en D. Hellbach. Al met een al een zeer afwisselend concert, leuk voor jong en oud. De avond zal worden geleid door de jeugdige Gerbrand Bos, die (samen met Benne Solinger) ook de concerten in de Plaskerk begeleidde.

Kaarten voor ‘Aanstormend Talent in Concert’ kosten 10 euro inclusief koffie/thee vooraf en een gratis consumptie. Aanvang van het concert is 20.15 uur. De kaarten zijn te koop via de VVV/ANWB in Raalte en via www.hoftheater.nl. Kijk op www.aanstormendtalent.com voor meer informatie.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.