aanstormend talent bestormt hoftheater

Zes jonge muzikanten of muziekduo’s laten zaterdag 19 februari hun muzikale talent in het Hoftheater horen tijdens ‘Aanstormend Talent in Concert’. Zij hebben in oktober 2010 meegedaan met Aanstormend Talent in de Plaskerk en mogen naar aanleiding hiervan optreden in het Hoftheater.

De talentenspelen van klassiek tot modern en van pop tot rock. Bezoekers kunnen onder andere genieten van Queen, Miss Montreal, Mozart en D. Hellbach. Al met een al een zeer afwisselend concert, leuk voor jong en oud. De avond zal worden geleid door de jeugdige Gerbrand Bos, die (samen met Benne Solinger) ook de concerten in de Plaskerk begeleidde.

Kaarten voor ‘Aanstormend Talent in Concert’ kosten 10 euro inclusief koffie/thee vooraf en een gratis consumptie. Aanvang van het concert is 20.15 uur. De kaarten zijn te koop via de VVV/ANWB in Raalte en via staging2.hoftheater.nl. Kijk op staging2.aanstormendtalent.com voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.