Home / archiefcentraal / 86 jarige jonkman vertelt op het ccs

86 jarige jonkman vertelt op het ccs

Leerlingen gaan deze dagen onder andere op excursie naar boerderij Strunk in Raalte en maken zelf streekgerechten, een stripverhaal met foto’s uit Raalte en een eigen maquette van hun ideaal beeld van Drostenkamp. Ook komen er grootouders op school om over hun eigen schooltijd te praten met leerlingen.

Donderdag komt oud-dorpsdichter Benne Solinger een gedicht voordragen. Katja Janssen, docente Duits, heeft als projectactiviteit ‘Anders Dichten’ opgezet voor de eerste en tweedejaars leerlingen. Tijdens deze activiteit maken leerlingen moderne gedichten zoals een 160: een gedicht gemaakt op een mobieltje wat bestaat uit precies 160 tekens.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.