zestiende tuinexpo salland in luttenberg

Vier dagen lang kunnen de bezoekers van de Tuinexpo Salland een voorschot nemen op het voorjaar. Van 18 tot en met 21 februari vindt de Tuinexpo plaats in Manege De Luttenberg. Negen hoveniers uit de regio presenteren acht grote modeltuinen en 65 standhouders met de meest uiteenlopende tuinproducten.

De Tuinexpo Salland wordt één keer per twee jaar gehouden en trekt dan telkens vele duizenden bezoekers. Dit jaar hoopt de organisatie het bezoekersaantal van 2009, zo’n tienduizend, te evenaren.

Bezoekers kunnen niet alleen tuinen bewonderen, maar er zijn allerlei demonstraties en workshop. Men kan veel informatie verzamelen over alles in en rondom de tuin en gratis een zakje grond uit hun eigen tuin laten testen door Eurolacb Koch Bodemtechniek. Met een enquête is er een reis naar St. Maarten te winnen.Ook aan de kinderen wordt gedacht. Op de expo komt een kleine kinderboerderij waar kinderen onder begeleiding een boeketje kunnen maken.

De openingstijden van de Tuinexpo Salland zijn: Vrijdag 18 februari van 14.00 tot 22.00 uur, zaterdag 19 februari van 10.00 tot 22.00 uur, zondag 20 februari van 10.00 tot 18.00 uur en maandag 21 februari van 10.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro (kinderen tot 12 jaar gratis). Meer informatie is te vinden op staging2.tuinexposalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.