Home / archiefcentraal / zes vuurwerkverkopers gewaarschuwd

zes vuurwerkverkopers gewaarschuwd

Vuurwerkverkopers die voorschriften overtraden, kregen korte tijd om de zaken voor elkaar te maken. Soms moest dit zelfs per direct gebeuren. Als het de eerste keer was dat een verkoper een voorschrift overtrad, dan kreeg hij een waarschuwing. Bij herhaling werd per direct proces-verbaal opgemaakt. In de hele provincie werd vier keer een verbaal opgemaakt, maar in geen enkele Sallandse gemeente was dat het geval.

Provinciebreed is het aantal overtredingen onder vuurwerkverkopers toegenomen. Vorig jaar werden er 142 verkooppunten gecontroleerd. Er werden toen 54 overtredingen geconstateerd. Dit jaar werden er 145 punten gecontroleerd, hierbij kwamen 62 overtredingen aan het licht.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.