zes vuurwerkverkopers gewaarschuwd

Vuurwerkverkopers die voorschriften overtraden, kregen korte tijd om de zaken voor elkaar te maken. Soms moest dit zelfs per direct gebeuren. Als het de eerste keer was dat een verkoper een voorschrift overtrad, dan kreeg hij een waarschuwing. Bij herhaling werd per direct proces-verbaal opgemaakt. In de hele provincie werd vier keer een verbaal opgemaakt, maar in geen enkele Sallandse gemeente was dat het geval.

Provinciebreed is het aantal overtredingen onder vuurwerkverkopers toegenomen. Vorig jaar werden er 142 verkooppunten gecontroleerd. Er werden toen 54 overtredingen geconstateerd. Dit jaar werden er 145 punten gecontroleerd, hierbij kwamen 62 overtredingen aan het licht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.