westdorplaan afgesloten door bevroren modder

De Westdorplaan in Raalte staat wel vaker blank. Bewoners zijn er zo langzamerhand al wel aan gewend dat ze even zonder water zitten. Zaterdagmiddag 1 januari was dat dus ook weer het geval. Maar inmiddels is iedereen weer voorzien van gewoon kraanwater en niet van die bruine smurrie die vanmiddag uit de kraan kwam.

Het zal ook wel niet de laatste keer dat er een leiding breekt in de grond van de Westdorplaan. Er ligt een dik vijftig jaar oude leiding in. En die is ook nog eens van asbest. Allemaal niet al te stevig, al helemaal niet als er vorst in de grond zit. Vervanging van de leiding lijkt de enige oplossing.

Dat de Westdorplaan dicht blijft vannacht, heeft te maken met de modder op de weg. De rijbaan stond vanmiddag blank. Dat heeft veel zand op het rijvlak gebracht. Nu het water is weggezakt is dat water modder geworden en intussen is het gaan vriezen. Het is er spekglad. Zondagmorgen zal de weg eerst schoon gespoten moeten worden, Tot die tijd is het omrijden geblazen voor passanten. Aan het deel dat afgesloten is, wonen geen mensen, dus in die zin is er geen overlast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.