wedstrijd vd week nieuw heeten balkbrug

Rohda Raalte gaf vorig weekend het goede voorbeeld door na lange tijd weer een competitiewedstrijd te spelen. Dit weekend volgen meer Sallandse clubs dat goede voorbeeld. Een ideaal excuus om je schoonmoeder niet te hoeven bezoeken. Helemaal als je ook nog eens iets kunt winnen. Want als je gokt op een wedstijd, dan moet je die wedstrijd natuurlijk ook live bekijken. De Intersport Wedstrijd van de Week is Nieuw Heeten – Balkbrug.

Nieuw Heeten doet het dit seizoen erg goed. De ploeg staat op een gedeelde eerste plek, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan medekoploper Vasse. Beide ploegen hebben 22 punten. Nieuw Heeten verloor dit seizoen slechts een wedstrijd, van Vasse.

Balkbrug doet het dit seizoen niet zo goed. De ploeg staat laatste in de Zesde Klasse B. In acht wedstrijden haalde de club slechts zes punten. De rode lantaarndrager heeft met name een scorend probleem. Dit seizoen werd pas zes keer het net getroffen.

Aan scorend vermogen ontbreekt het bij Nieuw Heeten zeker niet. Met 31 doelpunten staat de ploeg bovenaan de lijst qua doelpunten voor. Met name Ronnie Schiphorst staat op scherp. Hij wist al acht keer het net te vinden en heeft in zijn eentje dus al meer gescoord dan heel Balkbrug bij elkaar.

Vorig seizoen troffen de beide ploegen elkaar ook al in de competitie. Toen werd het 4-0 voor Nieuw Heeten. Of het dit weekend weer een makkie wordt voor Nieuw Heeten zal zondagmiddag blijken. De wedstrijd op sportpark De Belte begint om 14.00 uur.

iconNieuw HeetenBalkbrugicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Alleen inzendingen tot 23 januari 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.