wedstrijd van de week sdol wesepe

SDOL is de drager van rode lantaarn in de 5e Klasse H. Na tien gespeelde wedstrijden vinden we de ploeg van trainer Joop Kieftenbeld terug op de laatste plaats met slechts vijf punten. Met name het scorend vermogen lijkt een groot probleem te zijn. Gemiddeld scoren de Luttenbergers slechts een keer per wedstrijd.

Wesepe is een stabiele middenmoter. Met vijftien punten uit tien wedstrijden staat de ploeg op de zevende plaats. Op verliespunten staan de mannen uit Wesepe zelfs vijfde. Maar dan moet er zondag natuurlijk wel gewonnen worden.

De wedstrijd tegen Wesepe is voor SDOL nog belangrijker, aangezien degradatieconcurrent Deventer tegen SV Raalte speelt. Raalte heeft de beste papieren voor deze wedstrijd. Mocht de plaatselijke SV winnen dan kent de 5e Klasse H een nieuwe rode lantaarndrager. Maar dan moet SDOL natuurlijk wel winnen van Wesepe.

Decor voor de voetbalmatch is sportpark De Achterberg in Luttenberg. De aftrap is om 14.00 uur.

iconSDOLWesepeicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 30 januari 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.