wedstrijd van de week rohda raalte msc

Goed nieuws voor alle Sallandse voetballiefhebbers. De sneeuw is van de velden en de winterstop is voorbij, dus er wordt weer gevoetbald. Aangezien Rohda de enige club is die speelt, is Rohda Raalte – MSC automatisch de Intersport Wedstrijd van de Week.

Ook al is er een tijd niet gevoetbald, stil was het niet op Sportpark Tijenraan. Zo werd er gevoetbald in de zaal, was er een nieuwjaarsreceptie en maakte de club bekend dat hoofdtrainer Kick Maatman langer het eerste elftal zal leiden.

Met name dat laatste is goed nieuws voor Rohda Raalte. Na een stroeve start is Rohda inmiddels een stabiele middenmoter in de Hoofdklasse C. Na twaalf gespeelde wedstrijden staat de ploeg op de negende plek met vijftien punten.

MSC doet het dit seizoen nog beter. De ploeg heeft in elf wedstrijden achttien punten behaald en staat daarmee op de zesde plaats. Met name voorin blijkt de club uit Meppel uiterst effectief. De teller staat op dit moment al op 29 doelpunten. Daarmee heeft MSC de meeste doelpunten voor van de hele competitie. De kracht van MSC, scoren, is juist wat Rohda niet lukt. De ploeg van trainer Kick Maatman scoort gemiddeld slechts een keer per wedstrijd.

De wedstrijd op sportpark Tijenraan begint om 14.00 uur. En deze keer lijkt er geen sneeuw in de lucht te zitten, dus er zal eindelijk weer een competitiewedstrijd gespeeld worden in Salland.

iconRohda RaalteMSCicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Alleen inzendingen tot 16 januari 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.