wederom deventer succes op tien kilometer

Zowel Johan Kats als Irene Kalter hebben gisteren en vandaag de tien kilometer gewonnen van het Sallands Cross Circuit. Kats was net als gisteren in Heino de snelste in Broekland. Bij de dames won Irene Kalter de Rabobank – VV Heino veldloop en de JSC Prestatieloop in Broekland.

Kats kwam twee minuten eerder over de streep dan nummer twee Joep Emmen uit Zwolle. Deventenaar Alwin Meijer werd derde. De beste Sallander was Gerard Lugtenberg. Hij werd vierde.

De tien kilometer bij de dames werd gedomineerd door Irene Kalter. De Deventerse kwam zes minuten eerder over de streep dan stadsgenoot Anita Spieker. Gonny Homma uit Heino werd derde.

De 5,4 kilometer werd gewonnen door Thomas Nijman uit Heino. Hij liet Corné van Kempen uit Diepenveen achter zich. Wouter Veldhoen, geboren in Raalte maar woonachtig in Groningen, werd derde. Bij de dames was het Lotte Huiberts uit Laag Zuthem die deze afstand op haar naam schreef. Zij kwam net iets eerder over de streep dan Larissa Mars uit Heino.

Abdulwahid Kaya uit Rijssen won de 3,4 kilometer bij de heren. Gisteren in Heino werd hij al eerste op de 2,5 kilometer. Leon Ruijter uit Wijhe werd net als gister tweede achter Abdulwahid. Thomas Evers uit Mariënheem kwam na precies 24 minuten als derde over de streep. Bij de dames was het Marije Dankelman uit Arrien die weer een overwinning op haar naam schreef. Ze liet de Deventerse dames Eline Kolb en Sylvana Wijers achter zich.

David Habers uit Wierden was bij de jongens het snelst na 1,2 kilometer. Brest van Kempen uit Diepvenveen en Ismaël Kaya uit Rijssen moesten hem voor laten gaan. De Wijhese Lynn van Zijl was bij e meisjes het snelst. Nomi Kramer uit Raalte werd tweede, gevolgd door Patty Verkooijen uit Nijverdal.

De volgende loop van het Sallands Cross Circuit is de Run2Day Crossloop in Ommen op 15 januari.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.