Home / archiefcentraal / vvd raalte houdt opnieuw politiek cafe

vvd raalte houdt opnieuw politiek cafe

Tijdens het eerste politiek café stond het centrum van Heino centraal. In de tweede editie staat het inwoneraantal van de gemeente Raalte centraal. De verwachting is dat het inwoneraantal van Nederland in de komende 20 jaar gaat dalen. Dat zou effecten hebben op het aantal te bouwen huizen, het aantal bedrijventerreinen, scholen en de voorzieningen.

Op deze avond deponeert de VVD-fractie een aantal stellingen, die de tongen zeker losmaken. De avond is toegankelijk voor alle belangstellenden. In verband met de voorbereidingen is aanmelden gewenst, dat kan via mail: piet.pont@planet.nl De avond begint om 20.30 uur.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.