vrachtwagen kantelt in raalte noord

Voordat de trailer weer op zijn wielen gezet kon worden, moest een hijskraan eerst de belading die onder andere uit steigerplanken bestond, overzetten op een andere truc. Voor zover bekend hebben zich geen persoonlijk ongevallen voorgedaan. Door het ongeval stond er op de N35 zowel in de richting Zwolle als in de richting Nijverdal zo’n 3 kilometer file.

In de avondspits onstonden nog veel meer files. De N48 van Deventer naar kruispunt Bos stroomde vol vanaf de afslag Wijhe en zelfs vanaf Wijhe naar die rotonde slibde het vol. Ook het verkeer kon Raalte niet uit ter hoogte van de Almeloseweg en de Zwolseweg. Tegelijk kregen de sluiproutes over Mariënheem, Luttenberg en Heino links en rechts van de N35 erg veel extra verkeer te verwerken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.