Home / archiefcentraal / vrachtauto trekt dieselspoor in lemelerveld

vrachtauto trekt dieselspoor in lemelerveld

Een vrachtauto heeft maandagmiddag een spoor van dieselolie in Lemelerveld getrokken. De vrachtauto kwam vermoedelijk vanaf de bouwplaats aan het Zwembadlaantje en heeft vervolgens het wegdek tot aan de Nieuwstraat bevuild met brandstof.

De brandweer heeft de straat met een ontvetter schoongespoten. Het schoonmaakmiddel is biologisch afbreekbaar, dus voor het milieu heeft de schoonmaakactie weinig gevolgen. Het verkeer ondervond weinig hinder van het werk van de brandweerlieden.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.