Home / archiefcentraal / voorverkoop abonnementen tippe begonnen

voorverkoop abonnementen tippe begonnen

De voorverkoop van abonnementen voor openlucht zwembad de Tippe in Heino is begonnen. De abonnementen zijn geldig in de periode 26 april tot en met 10 september. Met een abonnement op zwembad De Tippe kun je in deze periode ook terecht in zwembad Tijenraan.

Inschrijfformulieren staan in de Heino Koerier van deze maand of zijn te downloaden via www.raalte.nl/sport. Op deze site staat ook informatie over de zwemlessen bij de Tippe in Heino. Je kunt ook een formulier ophalen bij de kassa van zwembad Tijenraan in Raalte.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.