Home / archiefcentraal / voetdijk wil glazen huis van 3fm in raalte

voetdijk wil glazen huis van 3fm in raalte

Jos Voetdijk wil het Glazen Huis van Radio 3FM in 2012 naar Raalte halen. “Raalte is sociaal, er is bedrijvigheid en het kan Raalte op de kaart zetten,” aldus Voetdijk. Eigenlijk wilde Voetdijk dat het huis in 2011 al naar Raalte kwam, maar dan staat het al in Leiden.

“Het is toch mooi voor de publiciteit van Raalte. Raalte is groot genoeg,” aldus Voetdijk. De initiatiefnemer heeft al contact gezocht met 3FM. “Die lieten me weten dat ze er serieus naar zouden kijken. Raalte is dus best een kanshebber.”

Waar het Glazen Huis moet komen? “Op de Markt in Raalte. Die is voor iedereen toegankelijk.” Voetdijk is er van overtuigd dat Raalte een goede kans maakt, ook al werd de jaarlijkse 3FM-actie in alle voorgaande edities in grotere steden gehouden. “Raalte heeft alle mogelijkheden. Zo kan de hele middenstand er voordeel uit behalen.”

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.