voetbal academie in wijhe werpt vruchten af

Het gaat goed met de Voetbal Academie in Wijhe. De ontwikkeling die spelers doormaken is na een aantal seizoenen goed te zien. Er worden spelers gescout door betaald voetbal organisaties en ouders en trainers zijn positief over de ontwikkeling van hun kind / pupil.

Vanaf de zomer van 2008 wordt er op het sportpark van Wijhe’92 getraind door de Voetbal Academie. Wekelijks komen er 35 kinderen vanuit Salland om één extra training in de week te krijgen. Op het kunstgrasveld van Wijhe’92 wordt er getraind op alle onderdelen die bij voetbal van belang zijn.

Daan Koerhuis is oprichter en trainer van academie in Wijhe. Behalve de voetbal ontwikkeling gaat de Voetbal Academie ook in op de persoonlijk ontwikkeling van het kind. Koerhuis is tevens leraar lichamelijke opvoeding en probeert het gedrag en de beleving van spelers positief te beïnvloeden.

Ook dit voorjaar biedt de academie weer trainingen voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar. Vijftien weken lang kunnen kinderen hun passie voor het voetbal vergroten en hun spel proberen te verbeteren. Vanaf 4 maart start er een nieuwe periode waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. Kijk voor meer informatie op staging2.devoetbalacademie.nl of mail met vragen naar info@devoetbalacademie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.