vital centre fitnesspartner programma rtl 4

Vital Centre is de exclusieve partner van het RTL 4-programma ‘Help! Ons kind is te Dik! Een gezonder gezinsleven’. Het programma is een nieuw en groots Prime Time televisieprogramma dat vanaf januari om 20.30 uur te zien is op donderdagavond.

In januari en februari worden vier gezinnen gevolgd met camera’s. Met behulp van experts zal hun levensstijl onder de loep worden genomen en drastisch worden omgegooid. Kijkers worden opgeroepen om online de test ‘Hoe gezond is jouw Gezin?’ te doen. Naast allerhande handige tips zal er op de site doorverwezen worden naar de dichtstbijzijnde WellnessClub voor fysieke tests. Vital Centre is aangesloten bij WellnessClubs en gezinnen kunnen daar terecht in Raalte en Heino.

De samenwerking met Eyeworks en RTL4 is exclusief voor aangesloten WellnessClubs. WellnessClubs is het eerste nationale initiatief dat geen franchise is, maar een unieke samenwerkingsvorm met ‘stand alone’ gecertificeerde fitnessclubs. WellnessClubs, het grootste fitness- en wellnessnetwerk in Nederland, biedt alle faciliteiten voor aangenaam sporten en ontspannen! WellnessClubs bieden passende programma’s voor verschillende doelgroepen van elke leeftijd en elk trainingsniveau.

Speciaal voor het hele gezin introduceert Vital Centre in 2011 het Gezond Gezin programma. Een programma van vier weken dat het hele gezin op weg helpt naar een gezondere levensstijl. “Bij Vital Centre maken wij sport ook leuk voor diegene bij wie het sport-gen ontbreekt. Daarom willen wij gezinnen motiveren en ondersteunen een bewegingsvorm te vinden die bij ze past en die alle gezinsleden echt leuk vinden. Natuurlijk is het gezamenlijk doel resultaat behalen”, aldus clubeigenaar Edwin Ophof.

“Wij zijn pas helemaal enthousiast als het hele gezin lekker in zijn vel zit, dit ook opvalt bij familie en vrienden en dat leuk beleven een onderdeel wordt van hun levensstijl”, zegt Edwin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.