vijfduizend kerstbomen voor jeugdgroep aksie

Jeugdgroep Aksie uit Luttenberg heeft maar liefst vijfduizend kerstbomen aangeboden gekregen. De jeugdgroep zal deze gebruiken voor het jaarlijkse paasvuur aan de Vondervoortseweg. Het grootste deel van de bomen ligt daar inmiddels al. Komende zaterdag komt nog een laatste vrachtwagenlading.

Het is flink aanpoten voor Aksie. Alle bomen zijn in speciale netten gewikkeld. Deze plastic netten mogen niet op het vuur en moeten dus handmatig verwijderd worden. De bomen zijn geregeld door oud-Luttenberger Harrie Heuven. Hij werkt voor Twente Plant BV, een groothandel voor bomen/planten in Hengelo.

Een deel van het parkeerterrein aldaar is afgehuurd door Greenteam Europe, één van de grootste, zo niet de grootste, kerstbomenleverancier(s) van Europa. Daar liggen nu dus vele duizenden kerstbomen die niet verkocht zijn. Hartstikke mooi voor een paasvuur dus… Ook het Twentse dorpje Lonneker heeft een groot aantal kerstbomen gekregen voor de jaarlijkse paasbult.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.