veldloop vv heino krijgt alternatief parcours

De veldloop in Heino wordt zaterdag een straatloop. De organisatie heeft besloten het parcours aan te passen omdat er nog teveel ijsplaten op de bospaden liggen, waardoor deze delen van de route nog praktisch onbeloopbaar zijn. “We wilden niet het risico lopen dat we voor het achtereenvolgende jaar de veldloop moesten aflassen,” aldus Jan van Hittersum van de organisatie. “Helaas moeten we de veldloopgedachte laten varen, omdat het zo goed als een stratenparcours is geworden, maar het kunnen lopen was bij ons het uitgangspunt.”

De start van de eerste afstand is zaterdagmiddag om 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.