veel interesse voor kaarten pinkster party

Naast de Golden Earring treedt ook Caro Emerald op de Pinkster Party op. De kaarten voor het feest op 11 juni zijn voor 15 euro te koop bij Annie Schulten Lederwaren en RaaltePlaza in Raalte en bij De Schoenmaker in Luttenberg. De verkoop van e-tickets verloopt via staging2.pinksterpartyraalte.nl Als er na de voorverkoop nog kaarten overblijven, zijn de kaarten op 11 juni voor 20 euro aan de kassa verkrijgbaar.

Het dubbelconcert op 11 juni begint om 20.30 uur, met het optreden van Caro Emerald. De Golden Earring begint om 22.30 uur. De entreepoorten op de Domineeskamp in Raalte gaan om 19.30 uur open.

Ribs & Blues zelf op de beide Pinksterzondagen 12 en 13 juni blijft overigens helemaal gratis. Omdat Ribs & Blues in 2011 het 15-jarig bestaan viert, zijn er de nodige uitbreidingen van het programma te verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.