ulderink langer bij go ahead eagles

In zijn kielzog tekenden ook zijn assistenten Michel Boerebach en Paul Bosvelt voor een jaar bij.

“Wij zijn zeer tevreden over het functioneren van onze technische staf en zijn dan ook blij dat wij hen voor nog een seizoen hebben kunnen vastleggen”, zegt voorzitter Edwin Mulder. “De trainers verrichten niet alleen goed werk, maar vullen elkaar ook goed aan. De onderlinge chemie en ook die met de spelersgroep is goed.”

Andries Ulderink is eveneens content met het verlengen van de overeenkomst. “Afgelopen maandag heb ik met de club gesproken. Daarbij hebben we ook gesproken over het toekomstperspectief. De intenties die Edwin Mulder en Marc Overmars hebben uitgesproken zijn voor mij heel belangrijk en ik begrijp heel goed dat er op dit moment nog geen duidelijkheid kan worden gegeven over de mogelijkheden voor het komende seizoen.”

Niet minder belangrijk is dat ook zijn assistenten voor de club behouden blijven. “Ik vind het een goede zaak dat Michiel Boerebach en Paul Bosvelt hebben bijgetekend en we hopen binnenkort ook keeperstrainer Eric Weghorst een jaar langer aan de club te binden. Ook belangrijk is dat we Marc Overmars erbij hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.