Home / archiefcentraal / twee meest beloftevolle jeugdleden bij sdol

twee meest beloftevolle jeugdleden bij sdol

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van sv SDOL zijn Floor en Marjolein Schotman benoemd tot meest beloftevolle jeugdleden. Samen is de tweeling dit seizoen al goed voor meer dan vijftig doelpunten bij A2. Mede door dit tweetal staat hun team dan ook fier aan kop.

Zelfs de leiding van A2 kan de dames niet altijd uit elkaar houden, dus voor het bestuur was het dan ook helemaal onmogelijk om een onderscheid tussen de dames te maken. Daarom dit jaar twee meest beloftevolle jeugdspeelsters van het jaar.

Bij de nieuwjaarsreceptie werd Martine Kortstee uitgeroepen tot speelster van het jaar en Martin Alferink ging aan de haal met de titel vrijwilliger van het jaar. Geheel onverwachts werd Fans Kortstee benoemd tot lid van verdienste voor alles wat hij de afgelopen jaren betekend heeft voor de club.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.