twee crosslopen in kader van cross circuit

De start en finish van de Rabobank VV Heino Veldloop is wederom op het sportpark De Kampen in Heino. Inschrijven kan tot en met 7 januari (22.00 uur) via de website staging2.vvheino.nl. Op zaterdag kun je je vanaf 12.00 uur (tot 10 minuten voor de start van de betreffende afstand) opgeven in de kantine van VV Heino. De 5 kilometer (inschrijfgeld 5 euro) start om 13.00 uur; de 2,5 km (2 euro) om 14.00 uur; de 10 kilometer (5 euro) om 14.25 uur en de 1 km (1 euro) om 14.30 uur.

Het ‘eigene’ van de veldloop van VV Heino is de teamwedstrijd bij de 5 km. Zowel de seniorenteams, juniorenteams als de D-pupillen kunnen zich als team opgeven. De zes snelste tijden van elk team worden bij elkaar opgeteld. Afhankelijk van het team wordt op die totaaltijd een factor losgelaten. De dan verkregen tijd is bepalend voor de eindrangschikking. Via de factor maakt in principe elk team kans op de winst.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er in verband met de geringe animo besloten om geen halve marathon meer te houden. Voor het verbeteren van het parcoursrecord op de 5 en de 10 km zijn extra prijzen te winnen van respectievelijk 25 en 50 euro. De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 15.30 uur. Voor de deelnemers aan de 1 en 2,5 km is er een herinneringsmedaille en voor de winnaar een beker. Voor de 5 en de 10 km zijn er prijzen in natura. De tijden voor de 2,5, de 5 en de 10 kilometer tellen (als de deelnemer dat wenst) mee voor het Sallands Cross Circuit. Iedere deelnemer(ster) kan gebruik maken van de kleed- en douchegelegenheden op het sportpark.

De JSC prestatieloop in Broekland wordt voor de 32-ste keer gehouden. Er zijn vier afstanden: 1.200 meter, 3.400 meter, 5.400 meter en 10 km. De start is op het sportpark in Broekland. Het parcours gaat over onverharde wegen en over de bospaden van natuurgebied het Neppelenbroek. Alleen de kortste afstand wordt op het sportpark gelopen.

De starts van de 1200 meter en de 3400 meter zijn om 10.45 uur, de 5400 meter start om 11.20 uur en de 10 km om 11.30 uur. Vooraf inschrijven is mogelijk via staging2.mijninschrijving.nl. Dit kan tot zondagmorgen 9 januari 7.00 uur. Daarnaast kan men zich zondagmorgen 9 januari vanaf 10.00 uur inschrijven bij het Horsthuis, op het sportpark in Broekland. Het inschrijfgeld voor de 1200 meter bedraagt 1 euro, voor de 3400 meter 2 euro en voor de twee langere afstanden (5400 meter en 10 km) 5 euro.

Voor iedere deelnemer staat er na afloop een beker warme chocomelk klaar. Voor de jeugd tot en met 15 jaar is er een herinneringsmedaille. Er zijn dit jaar voor het eerst prijzen beschikbaar gesteld. De prijsuitreiking is meteen na de crossloop.

In het Horsthuis staat de deelnemers voldoende kleed- en douchegelegenheid ter beschikking. Deelname aan de JSC Prestatieloop is op eigen risico. Voor meer informatie kun je bellen naar Rob Hutten, tel: 0570-531559.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.