Home / archiefcentraal / twaalf uur spannende en grappige films bij traxx

twaalf uur spannende en grappige films bij traxx

Zo’n twintig kinderen uit Raalte en omgeving zijn vanochtend begonnen met de filmmarathon bij Jongerencentrum Traxx. Donderdag om 10.00 uur startten de kinderen met het film kijken dat tot vanavond 22.00 uur duurt. In de middag hangt er een gezellig sfeertje, spannende en grappige films wisselen elkaar af en de kijkers hangen lekker onderuitgezakt op de banken. Voor een lunch en avondeten wordt de film wel even stopgezet.

In de laatste week van de vakantie voor de scholieren is er veel te doen bij het Jongerencentrum. Woensdag was er een kindermiddag voor kinderen van groep 7 en 8. Vrijdag is er een tienerdisco in Heino.

Lees ook

Werken van Theo Kurpershoek in Het Nijenhuis

ZWOLLE – Tot en met 6 februari is in Kasteel het Nijenhuis bij Heino een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.