ttv heino start tafeltennis voor 50 plussers

Vijftigplussers die overdag gezellig en sportief bezig willen zijn, kunnen vanaf 17 januari bij Tafeltennisvereniging Heino (TTV) terecht. In clubgebouw Het Roekenest op Sportpark De Kampen te Heino organiseert de club – speciaal voor deze oudere doelgroep – elke maandagmorgen van 9.30 tot 11.45 uur inloop tafeltennisactiviteiten.

Tafeltennis is een laagdrempelige actiespel, iedereen heeft het wel eens gedaan en het is goed voor onze hersenen. Recent wetenschappelijk onderzoek door prof. C. Green heeft aangetoond dat mensen die getraind zijn in het spelen van actiespelen beter in staat zijn in complexe situaties de juiste beslissing te nemen dan mensen zonder spelervaring. Tafeltennis traint de hersenen in het snel opnemen van informatie (beeld, geluid) en het vertalen daarvan in een gerichte actie.

Meer informatie: 0572- 393459 (Arend Hofmeijer) of staging2.ttv-heino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.