torsten wint wedstrijd van de week

Torsten mag zich gelukkig prijzen met het winnen van de eerste Wedstrijd van de Week van 2011. De wedstrijd tussen Nieuw Heeten en Balkbrug eindigde in een 4-0 overwinning voor Nieuw Heeten. Vier mensen voorspelden deze uitslag. Loting maakte Torsten tot winnaar. Voor hem ligt bij Intersport Schutte in Raalte een Falcon Joya Salland Centraal-voetbal klaar.

Nieuw Heeten is de tweede seizoenshelft uitstekend begonnen. Net als vorige jaar werd Balkbrug andermaal met 4-0 van de mat gespeeld. Wederom waren de Nieuw Heetense voetballers uiterst effectief in de afronding. In de rust stond het scorebord nog op 0-0, maar na de thee begon het doelpuntenfestijn. Dit keer geen treffers van topscorer Ronnie Schiphorst. Roderick Hauptmeijer, Frank Marsman, Arjan Bouwman en Jort Schutte namen de doelpunten voor hun rekening.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.