top 100 nominatie voor schutte informatisering

Het Lemelerveldse ICT-bedrijf Schutte Informatisering heeft als enige Nederlandse bedrijf een plaats behaald in de top 100 2010 van MSP-mentors. Deze top 100 is samengesteld met bedrijven over de hele wereld. De lijst wordt jaarlijks samengesteld. Schutte behaalde de 82e plaats.

Een managed services provider (MSP) biedt diensten aan tegen een vaste maandelijkse vergoeding, waarmee de afnemers van voordelen kunnen genieten als het gaat om IT-kosten. Deze diensten zijn vooraf gedefinieerd. Het grootste voordeel voor de afnemer is dat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken om het beheren van de IT-omgeving, omdat dit wordt uitgevoerd door de MSP-er.

Naast het enige Nederlandse ICT-bedrijf in de lijst, namelijk Schutte Informatisering, staan er ook vele Amerikaanse bedrijven in de top 100, evenals Canadese, Australische en Engelse bedrijven.

De top-100 MSP-ers wordt jaarlijks samengesteld aan de hand van enquêtes onder partners. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de totale inkomsten van de organisatie, maar ook met de groei van de totaal beheerde diensten, het percentage van managed services en onder andere het aantal beheerde apparaten. Zodoende zijn er over de hele wereld kleine, middelgrote en grote MSP’s opgenomen in de lijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.