Home / archiefcentraal / tiende dartstoernooi van horstdarts broekland

tiende dartstoernooi van horstdarts broekland

Dartsvereniging Horstdarts uit Broekland houdt op 23 januari haar tiende single toernooi darten. Het gebeuren vindt plaats in het Horsthuis te Broekland en begint om 13.00 uur. Je kunt je opgeven via horstdarts@home.nl of een belletje naar Dick Valk (0570-531833). Het kunnen maximaal 96 darters meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro.

Dit is voor Horstdarts het tiende toernooi en speciaal voor deze editie is er een ‘Running Board’ – een draaiend bord – waar iedereen op kan gooien, ook de niet-deelnemers. Bedoeling is om met 3 pijlen een zo hoog mogelijk aantal punten te gooien. Wie op het eind van de dag de hoogste score heeft, wint een prijzenpot.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.