tiende dartstoernooi van horstdarts broekland

Dartsvereniging Horstdarts uit Broekland houdt op 23 januari haar tiende single toernooi darten. Het gebeuren vindt plaats in het Horsthuis te Broekland en begint om 13.00 uur. Je kunt je opgeven via horstdarts@home.nl of een belletje naar Dick Valk (0570-531833). Het kunnen maximaal 96 darters meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro.

Dit is voor Horstdarts het tiende toernooi en speciaal voor deze editie is er een ‘Running Board’ – een draaiend bord – waar iedereen op kan gooien, ook de niet-deelnemers. Bedoeling is om met 3 pijlen een zo hoog mogelijk aantal punten te gooien. Wie op het eind van de dag de hoogste score heeft, wint een prijzenpot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.