theorie en praktijkcursus snoeien in olst

De ‘maatschappij tot Nut van ’t Algemeen’ in Olst organiseert in maart weer een snoeicursus. De cursus bestaat uit een theorieavond op 3 maart om 20.00 uur en drie praktijklessen op 5, 12 en 19 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus wordt gegeven door Leo Roelvink.

Tijdens de theorieles wordt aandacht besteed aan de beginselen van het snoeien en ook aan het waarom van het snoeien. Alle soorten planten, heesters en bomen komen aan de orde, behalve fruitbomen. De theorieavond wordt gehouden in het Holstohus, de praktijklessen worden natuurlijk buiten gehouden. Het is mogelijk de cursus in bijvoorbeeld je eigen tuin aan het werk te gaan. Dit kan in overleg met de cursisten.

Cursusleider Leo Roelvink heeft jaren gewerkt bij de gemeente Olst in het onderhoud van het groen. Hij geniet nu van zijn pensioen en wil zijn deskundigheid graag delen.

Deelname kost tien euro voor leden, niet-leden betalen 15 euro. Opgeven kan tot 25 januari bij Petra Heebrink, Jan Schamhartstraat 29, 8121 CM in Olst, pheebrink@deltion.nl of 0570-561129.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.