Home / archiefcentraal / tcr en hans groen slaan handen ineen

tcr en hans groen slaan handen ineen

TCR Vervoer biedt de bezoekers van het ondernemersconcert ‘Dromen, Denken, Durven, Doen!’ gratis vervoer aan. ‘Dromen, Denken, Durven, Doen!’ is de titel van de nieuwe productie van Raalter componist Hans Groen. Het stuk draait op 18 juni in De Spiegel in Zwolle.

In de Nederlandstalige symfonische rockopera van Groen met als thema ‘Ondernemen’ zijn onder andere Cor Bakker, Jamai Loman, Ernst Daniël Smid, Cindy Oudshoorn, Three-Ality en het Noordpool Orkest te bewonderen.

De toegangsprijzen voor het concert zijn inmiddels verlaagd en er zijn ook kaarten verkrijgbaar voor alleen het concert. Eerder zat daar een arrangement aan verbonden. Kaarten zijn te reserveren via http://www.ondernemersconcert.nl/

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.