tcr en hans groen slaan handen ineen

TCR Vervoer biedt de bezoekers van het ondernemersconcert ‘Dromen, Denken, Durven, Doen!’ gratis vervoer aan. ‘Dromen, Denken, Durven, Doen!’ is de titel van de nieuwe productie van Raalter componist Hans Groen. Het stuk draait op 18 juni in De Spiegel in Zwolle.

In de Nederlandstalige symfonische rockopera van Groen met als thema ‘Ondernemen’ zijn onder andere Cor Bakker, Jamai Loman, Ernst Daniël Smid, Cindy Oudshoorn, Three-Ality en het Noordpool Orkest te bewonderen.

De toegangsprijzen voor het concert zijn inmiddels verlaagd en er zijn ook kaarten verkrijgbaar voor alleen het concert. Eerder zat daar een arrangement aan verbonden. Kaarten zijn te reserveren via http://staging2.ondernemersconcert.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.