tafeltennis voor 50 blijkt gewilde activiteit

Het tafeltennissen voor 50-plussers van Tafeltennisvereniging Heino blijkt in trek. De eerste tafeltennisochtend trok acht geïnteresseerden, die beduidend enthousiast waren. De opkomst bestond uit een mix van spelers met en zonder ervaring. Naast een fanatiek potje spelen, was er ook tijd voor gezelligheid tijdens de koffiepauze. De nieuwkomers gaven allemaal aan ook volgende week weer van de partij te zijn.

Voor mensen die ook wel eens een balletje willen slaan; iedere maandagochtend kun je spelen van 09.30 uur tot 11.45 uur. Ervaring met het spel is niet nodig, ook voor beginners is er begeleiding aanwezig. Tafeltennisbatjes worden door de vereniging verstrekt. De eerste tien weken is de deelname nog gratis, daarna wordt er twee euro per week gevraagd. De koffie is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.