superlatief in het hoftheater

Zij ontmoetten elkaar op de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Na een paar korte duoprojecten op de academie studeerden zij af met de voorstelling ‘Geen Familie’, dat later de naam van dit duo werd. Naast hun theateroptredens werken Niels en Jeroen voor het VARA-radioprogramma Spijkers met Koppen. Elke zaterdag schrijven en spelen zij een sketch over de actualiteit. Met hun optredens heeft het duo diverse prijzen gewonnen.

De show bestaat uit korte sketches, muziek en langere acts. Erik van Muiswinkel heeft deze cabaretshow geregisseerd en de sketches aan elkaar gemonteerd tot een verhaal met een rode draad die als prikkelend te omschrijven is. Een traditioneel Afrikaans lied over een Nederlandse burenruzie om een erfgrens laat op hilarische wijze de samenkomst van twee werelden zien.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 15 euro. Meer informatie op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.