sukerbietnl maakt nieuwe start

Een aantal Lemelervelders vond dat het dorp een nieuwssite nodig had. In overleg met de familie werd in eerste instantie besloten om onder een andere naam te werk te gaan, lemelerveld.org, maar nu is de naam sukerbiet.nl weer terug op het web. De redactie bestaat uit een groep mensen in de leeftijd tussen de 17 en 71 jaar. Het team gaat het nieuw op geheel eigen wijze lezers op de hoogte houden van het reilen en zeilen in het dorp. Het team probeert nieuws zo snel mogelijk online te zetten, maar wijst er wel op dat het allemaal vrijwilligers zijn die ook nog andere verplichtingen hebben.

De medewerkers achter sukerbiet.nl roepen Lemelervelders op om stukjes in te sturen. Foto’s, tekst of een video. De site heeft Lemelervelders nodig om opnieuw tot het succes van het oude sukerbiet.nl te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.