studente uit deventer vermist

Sinds 5 november 2010 wordt de 36-jarige Saba Afewerki Abay uit Deventer vermist. Zij werd voor het laatst gezien op 4 november 2010 in Deventer. Saba is afkomstig uit Eritrea en volgde een studie aan een hogeschool in Deventer. Het is mogelijk dat zij op 4 november 2010 vanuit Deventer naar Amsterdam is gereisd.

Het is echter niet zeker dat zij naar Amsterdam is gereisd en ook in Amsterdam is aangekomen. Nadat Saba op 4 november voor het laatst in Deventer is gezien, ontbreekt ieder spoor. De politie houdt de mogelijkheid open dat zij slachtoffer is geworden van een misdrijf. De politie is op zoek naar mensen, die Saba Afewerki Abay na 4 november in Deventer of Amsterdam of een andere plaats hebben gezien of naar personen meer informatie hebben over de verblijfplaats van Saba.

Heeft u informatie voor de politie over Saba Afewerki Abay, neemt u dan contact op met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0800-6070. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.