Home / archiefcentraal / strenge controle op tichelstraat fortmond

strenge controle op tichelstraat fortmond

De Tichelstraat is sinds woensdagmiddag 16:00 uur afgesloten voor al het verkeer. Dit om de toegankelijkheid van het veer voor Fortmonders te waarborgen. Ook mag er door onbevoegden niet geparkeerd worden aan weerszijden van de Tichelstraat. Dit is met borden aangegeven. Alleen bewoners van Fortmond met een parkeerontheffing achter de voorruit mogen wel langs de Tichelstraat parkeren.

Om te voorkomen dat anderen dan Fortmonders de Tichelstraat inrijden of daar parkeren, gaat Politie IJsselland intensief controleren. Een verkeersregelaar reguleert sinds vrijdagmiddag 14 januari het verkeer, waardoor alleen bewoners met een parkeerontheffing de afzetting kunnen passeren.

Hoogwater belangstellenden kunnen gebruikmaken van de parkeerplaatsen bij Café-Restaurant Ripperda of parkeren langs de parallelweg van de Rijksstraatweg.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.