stoppelkaters bezoeken eerstgeborene

Met trots toonden Laurens Jonkman en Marcha Linthorst hun eerste kindje. De jonge dame, die niet bepaald onder de indruk was van al deze pronk en praal, liet het berustend over zich heen gaan: ze sliep. Het gezin Jonkman werd ook nog eens verrast met een zilveren mok, bord en kinderbestek, ingegraveerd met Prins Harry III.

Na het bezoek aan de eerstgeborene ging het carnavalsgezelschap naar de volgende activiteit: het jaarlijkse ziekenbezoek. Een kleine 25 fruitmanden brachten de Stöppelkaters naar zieke en alleenstaande mensen in Raalte. Zorgvuldig worden de namen geselecteerd en wordt de routing gepland. De nieuwe Prins en de nodige Oud Prinsen worden gemobiliseerd om samen met de Raad van Elf en de Hofdames op pad te gaan.

Prins Harry bezocht dit jaar oud-wijkzuster Bets Reinders. Tot enkele jaren terug zocht ze altijd zelf de kandidaten uit, maar nu was zij een bezoekje van de Prins en de fruitmand meer dan waard. Anton Jansen werd verrast in zijn ‘buitenverblijf’. “De vitamines kwam goed van pas”, aldus de nog altijd goedlachse oud-wethouder van de gemeente Raalte

De gezellige fruittour werd zoals al jaren gebruikelijk is, beëindigd bij de oud-kasteleinsvrouw To Poppe. Niet dat ze ziek is, maar omdat ze ooit samen met het inmiddels overleden echtgenoot Jo, besloten heeft om gastvrouw te zijn voor de Katers. Een gezelliger finish dan in deze toko kunnen de Stöppelkaters zich niet indenken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.