stichting ijsselproms incasseert 2500 euro

De Stichting IJsselproms heeft 2.500 euro ontvangen van het Prins Bernard Cultuurfonds als financiële bijdrage voor het evenement IJsselproms 2011. Dit evenement vindt zaterdag 2 april plaats in de sporthal in Olst.

In 2008 heeft een vertegenwoordiging van het Prins Bernhard Cultuurfonds met eigen ogen aanschouwd wat voor prestatie er die eerste keer is neergezet en wat dit betekend heeft voor het culturele leven in de gemeente Olst-Wijhe.

Aan IJsselproms 2011 nemen driehonderd verenigingsamateurs deel die in een professionele setting en onder begeleiding van diverse professionals op het gebied van zang, dans en orkesten een avondvullend programma op de planken brengen.

Info over het evenement en voorverkoopadressen zie: staging2.ijsselproms.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.