stem op het bruidspaar van het jaar 2010

Welk stel wordt door de lezers van Salland Centraal uitgeroepen tot ‘Bruidspaar van het jaar 2010’? In het afgelopen jaar hebben we elke maand een ‘Bruidspaar van de maand’ gehad. Alle twaalf koppels kun je nog eens rustig bekijken op onze verkiezingssite. Het stel met de meeste stemmen wint een reischeque ter waarde van 500 euro.

Sinds 29 december is het mogelijk om te stemmen. Inmiddels hebben enkele duizenden mensen hun stem al uitgebracht op hun favoriete koppel. Aan tussenstanden doen we niet, maar je kunt wel helpen om de einduitslag te beïnvloeden. Stemmen kan nog tot en met 10 januari!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.