status quo tribute en dj luna naar lampe

Piledriver, de Status Quo Tribute, en de populaire DJ Luna komen zaterdag 29 januari naar de Leeren Lampe. Pildriver is opgericht door vier muzikanten met een gezamenlijke voorliefde voor de muziek waar zij mee opgroeiden en in ere houden tot de dag van vandaag: De jaren ’70 klassiekers van Status Quo. De band speelt en gedraagt zich zoals hun voorbeelden dit deden op de piek van hun carrière.

DJ Luna is op dit moment een van de meest populaire DJ’s van Nederland. Ontdekt door scouts van Q-dance, toen hij mocht invallen voor een zieke Pavo op een groot hardstyle-feest. In de beginjaren was hij vooral gepassioneerd van hardcore en oldskool. Dit is dan ook een verklaring dat hij steeds meer hardstyle is gaan draaien, omdat deze style als een mengsel gezien kan worden van de twee eerdere stijlen.

Tegenwoordig draait hij samen met Trilok en Chiren onder het pseudoniem DHHD, waarmee ze de hits Pain/On Fire hebben geproduceerd onder Mythica. DJ Luna heeft ook een eigen platenlabel, Straight On Records.

Elke zaterdagavond is het Clubnight in De Leeren Lampe. Eigentijds uitgaan van 22.00 tot 02.30 uur met live muziek in de Theaterzaal en DJ’s in de Music Factory, Club Light en de Brouwershut. De Music Factory staat regelmatig garant voor een Top Act. De entree is 8,50 euro, clubcardmembers betalen 7 euro. De minimale leeftijd is zestien jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.