Home / archiefcentraal / solinger wil interesse voor dichter op aruba

solinger wil interesse voor dichter op aruba

De dorpsdichter van Raalte, Benne Solinger wil bewoners van Aruba interesseren om de eerste Dichter-op-Aruba te worden. Solinger verblijft momenteel op het eiland. Hij geniet daar niet alleen van een vakantie, maar hij geeft daar ook workshops dichter en schilderen.

Ook de Wereldomroep kreeg lucht van het idee van Solinger. De dorpsdichter van Raalte werd via Facebook benaderd om meer info te geven. Woensdag gaf de dichter een interview, in Oranjestad. Wanneer het interview wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.