Home / archiefcentraal / smeekens wint 500 meter in moskou

smeekens wint 500 meter in moskou

Jan Smeekens heeft zaterdag de 500 meter van de wereldbekerwedstrijd in Moskou gewonnen. Smeekens reed een uitstekende 500 meter en bleef als enige schaatser onder de 35 seconden. Zijn tijd 34,93, ligt slechts 0,002 seconden boven het baanrecord. Door de overwinning is de Raaltenaar zeker van een plek op de WK afstanden in Inzel dat begin maart verreden wordt.

Gisteren werd Smeekens zesde op de 500 meter. Door de overwinning stijgt de Japanner uit Salland naar de zesde plek in het algemeen klassement, dat aangevoerd wordt door een echte Japanner, Joji Kato.

Lees ook

Ridders en draken in het Lommerrijk

RAALTE/LUTTENBERG – Op zondag 20 juni is de familievoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ (3 ) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.