slamtv vervangt tmf in tvpakket ziggo

SLAM!TV, 100%NL en NDR 3 moeten in 2011 in het analoge radio- en tvpakket van Ziggo komen. Dit heeft de programmaraad IJsselland, NOP en Zuid-Drenthe besloten. Ziggo moet dit besluit overnemen.

De keuze voor de nieuwe zender SLAM!TV wordt mogelijk nu TMF besloten heeft alleen digitaal te willen gaan uitzenden. De programmaraad vindt het voor een gevarieerd aanbod belangrijk dat er een muziekzender in het analoge pakket blijft. Daarnaast vindt de programmaraad dat ook Nickelodeon/TeenNick in het analoge pakket moet blijven. Dit kan in de plaats komen van de BBC1. De programmaraad doet een dringend verzoek aan Ziggo om Kindernet/Comedy Central en National Geographic Channel voor de analoge kijkers te behouden.

Voor het radioaanbod van Ziggo in IJsselland, NOP en Zuid-Drenthe vindt de programmaraad dat 100% NL én NDR 3 Kultur in het analoge pakket moeten komen.Deze zenders kunnen dan in de plaats komen voor Radio6 en NDR 1.

Alle kabelmaatschappijen zijn verplicht jaarlijks het advies van hun regionale programmaraden over te nemen over een deel van het radio- en televisieaanbod in het komende jaar. Dit heet het analoge basispakket en bestaat uit 15 tv- en 25 radio zenders. Voor het uitzendgebied IJsselland, NOP, Zuid-Drenthe en Hattem heeft de programmaraad recent voor 2011 wijzigingen voorgesteld.

Het volledige besluit van de programmaraad is te vinden op staging2.programmaraad-ijsselland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.