sanne wallis de vries begint aan laatste shows

Cabaretière Sanne Wallis de Vries treedt op zaterdag 5 februari op in het theater in Raalte. ‘Kaka Passa’ is een van de laatste shows waarmee zij door het land toert, want de comédienne heeft besloten om na deze humoristische show voorlopig niet weer een tournee te maken. Er zijn nog enkele kaarten te koop voor deze voorstelling.

In Kaka Passa worden vier generaties vrouwen geportretteerd. Door de taal wordt duidelijk om welke generatie het gaat. Door haar scherpe teksten en maatschappijkritische blik bewandelt Sanne ook in deze show weer vele nieuwe wegen. De vragen die zij stelt: ‘Weet je wat mannen kunnen doen?’,’Is het zondig om achterom te kijken?’ en ‘Weet je hoeveel soorten vrouwen er zijn?’ zijn de rode draad in dit avondvullende programma.

De cabaretière heeft twee dochtertjes die nog zo jong zijn. Daardoor voelde Sanne zich de laatste tijd bezwaard als ze de huisdeur achter zich dicht sloot voor een optreden ergens in het land. In een interview met de Leeuwarder Courant licht Sanne Wallis de Vries toe: ”Het podium is niet meer zo heilig. Mijn gezin is nu het centrum van mijn leven.”

De solocabaretière heeft tot nu toe vijf cabaretvoorstellingen gemaakt waarvan ‘Sop’, ‘Zin’, ‘Stuk’ en ‘Best’ op de televisie waren te zien. Daarnaast bracht zij in het satirische televisieprogramma ‘Kopspijkers’ vele typetjes tot leven. Ook in de satirische programma’s ‘Koefnoen’ en in ‘Van Zon op Zaterdag’ speelde zij verschillende typetjes die op de lachspieren werkten.

Sanne Wallis de Vries is om 20.15 uur te zien in het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 18,00 euro en zijn te koop bij de VVV/ANWB Raalte aan de Varkensmarkt 8, 0572-352406).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.