ruim 1500 aanmeldingen voor burgernet

Ruim 1500 mensen hebben zich nu al aangemeld voor Burgernet. In totaal zijn 14.500 huishoudens aangeschreven. Alle huishoudens in Raalte hebben donderdag een brief ontvangen over Burgernet. In deze brief is aan de inwoners gevraagd deel te nemen aan Burgernet.

Wanneer je je inschrijft op Burgernet, krijg je een telefoontje of mailtje als er ergens een overval, diefstal, inbraak, tasjesroof heeft plaatsgevonden of als er een persoon vermist is. Burgers wordt dan gevraagd om uit te kijken naar de mogelijke dader of voortvluchtige en contact op te nemen met een speciaal telefoonnummer. Het samenwerkingsverband tussen burger, gemeente en politie moet niet alleen het aantal aanhoudingen verhogen, ook moet het veiligheidsgevoel in de woon- en werkomgeving verbeteren.

Heb je je nog niet aangemeld? Dit kun je doen via staging2.burgernet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.