rtv oost creeert studio fortmond

RTV Oost gaat op een bijzondere manier verslag doen van de zeer hoge waterstanden in de IJssel. Verslaggever Tom van ’t Einde en cameraman Michel Korndörffer gaan twee dagen lang in een camper bivakkeren in de buurtschap Fortmond. Het plaatsje in de uiterwaarden tussen Olst en Wijhe zal de komende dagen door het rivierwater geheel van de buitenwereld worden afgesloten.

Het vele smeltwater dat vanuit het Duitse achterland wordt aangevoerd, is er de oorzaak van dat steden en dorpen langs de IJssel hun voorzorgsmaatregelen moeten treffen. Ook de boeren langs de rivier hebben last van het hoge water.

Vanaf woensdag doen Tom en Michel in de uitzendingen van Radio Oost en in het TV Oost Nieuws verslag van hun belevenissen. Onder de noemer ‘Studio Fortmond’ geven zij een indruk van het dagelijks leven in Fortmond tijdens hoog water. Op de website staging2.rtvoost.nl zullen hun audio- en videoverslagen terug te vinden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.