rohda zet twee bijzondere vrijwilligers in zonnetje

Bernard Jansen is jarenlang een echte ambassadeur voor Rohda Raalte. Naast zijn onvoorwaardelijke inzet voor de communicatiecommissie en zijn werkzaamheden als wedstrijdsecretaris bij de senioren is Bernard ook actief als bestuurslid voor de Landelijke Belangenorganisatie voor Amateurverenigingen (LBA). Bij Rohda verzet hij het nodige werk. Zo is hij speaker bij de wedstrijden van ons eerste elftal, verzorgd hij de uitslagen en standen voor onze selectieteams, is hij beheerder van de 2 teletekstpagina’s achter RTV oost en zorgt hij voor bediening van het scorebord bij thuiswedstrijden van de selectieteams. Ook onderhoudt hij contacten met de media en de KNVB.

Gerard Klein Douwel is in 1961 bij Rohda begonnen als vrijwilliger. Vijftig jaar later is hij dit nog steeds en liet weten aan stoppen niet te denken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.