rohda teams spelen voorwedstrijd fc zwolle

Rohda Raalte E1 en F1 hebben afgelopen vrijdag een voorwedstrijd gespeeld voor FC Zwolle. De jongens vertrokken ’s middags al naar Zwolle, waar zij om 17.30 uur werden verwacht. Na even kort door te hebben genomen wat de bedoeling was mochten de jongens zich omkleden.

Even later liepen ze in hun voetbal kleding het grote stadion binnen om het veld te betreden. Voor iedereen was dit toch wel een heel erg mooi moment. “Wat een groot stadion als je op het veld staat. En al die grote lampen die aangingen. Verlichte reclame borden. Echt indrukwekkend als je daar midden tussen staat”, reageerden de jongens na afloop.

Na een goede warming-up was begon de wedstrijd tegen VVOG. Tijdens de wedstrijd begon het stadion steeds meer vol te lopen. Hierdoor waren er een aantal kinderen toch af en toe wel een beetje hun concentratie kwijt.

Uiteindelijk is de wedstrijd van E1 met een 0-2 eindstand verloren. De bal mocht helaas niet in het doel van de tegenstander, terwijl een gelijkspel zeker verdiend was. F1 deed het beter. Zij wisten na verschillende goede uitgespeelde kansen en prachtige reddingen van de keeper de wedstrijd met 4-3 winnend af te sluiten. Er waren genoeg kansen voor beide teams, maar uiteindelijk was Rohda Raalte toch net iets beter.

Na de wedstrijden mochten de teams van Rohda Raalte & VVOG, E1 &F1 om de beurt een teamfoto maken met twee spelers van FC Zwolle. Hierna moesten zij het stadion tijdelijk verlaten. Maar niet met lege handen. Namens de supportersvereniging FC Zwolle kregen zij een promotietas aangeboden.

Onder begeleiding van een begeleider van FC Zwolle mochten de jongens natuurlijk gewoon weer het stadion in. En niet alleen om de wedstrijd te bekijken. Voor aanvang van de wedstrijd mochten zij rondom de middencirkel wapperen met een grote vlag van de supportersvereniging van FC Zwolle. Ondertussen kwamen de spelers het veld op voor de wedstrijd.

Natuurlijk mochten de jongens de wedstrijd bekijken vanaf de tribune. Omdat FC Zwolle al in de derde minuut scoorde, mistten de voetballertjes deze goal, aangezien ze nog niet op hun plek zaten. Gelukkig scoorde FC Zwolle nog drie keer, dus er was genoeg om van te genieten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.