ricky koole en leo blokhuis in hoftheater

‘Laagland’ is een muziektheatervoorstelling van Ricky Koole en Leo Blokhuis, het vervolg op de succesvolle theatervoorstelling ‘Harmonium’. Net als ‘Harmonium’ is ‘Laagland’ een intieme en warme avond met goede verhalen en mooie liedjes. Op vrijdag 4 februari zijn Ricky en Leo in het Hoftheater te zien met hun ‘Laagland’.

Ricky Koole en Leo Blokhuis duiken dieper de muziek in. Ricky zingt en Leo vertelt, waarbij ze worden begeleid door een uitgebreide band. Hierbij verkennen ze het grensgebied waar muzikale genres elkaar overlappen, waar country en soul elkaar tegenkomen, waar Ierse en Afrikaanse traditie elkaar raken. ‘Laagland’ is een persoonlijke ontdekkingstocht door de verlaten uiterwaarden van de muziek. Een programma over heimwee, verlangen en over liedjes die grenzen over gaan, rivieren oversteken maar zich altijd bewust blijven van hun wortels.

Ricky Koole is actrice en zangeres. In 2010 bracht ze een eigen cd uit die lovende recensies ontving. Daarnaast werd ze verschillende malen genomineerd voor prijzen als het Gouden Kalf (voor haar rollen in Lek, De Jurk, Ochtendzwemmers en De Kersenpluk). Afgelopen jaar speelde ze één van de hoofdrollen in Verborgen Gebreken op net 5, als Noor Rademaker.

Bij het grote publiek is hij vooral bekend als jurylid Don Leo Blokhuis bij het televisieprogramma ‘Top 2000 à Go-Go’ en medewerker van ‘De Wereld Draait Door’. Daarnaast is hij (co-)auteur van een aantal boeken over popmuziek. Leo Blokhuis is de door Matthijs van Nieuwkerk benoemde ‘popprofessor van Nederland’.

Ricky Koole en Leo Blokhuis zijn om 20.15 uur te zien in het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 19,00 euro. Er zijn nog enkele kaarten te koop via de VVV/ANWB Raalte, Varkensmarkt 8, 0572-352406

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.